Secures it, whenever and wherever!

Bezorgen

Groothandel Wovar levert schroeven, bouten en andere ijzerwaren snel bij u op het bedrijf of thuis. Bestellingen die op werkdagen voor 22:00 uur worden geplaatst, worden binnen een werkdag geleverd. Ook op zaterdag. Bestelt u in het weekend? Dan ontvangt u uw bestelling op maandag. Tenzij anders aangegeven bij een artikel. 

Plaats een bestelling van boven de € 49,- en u betaalt in Nederland en België geen verzendkosten. Voor bestellingen onder de € 49,- betaalt u € 5,95 verzendkosten in Nederland en € 7,95 verzendkosten naar België.

Voor producten langer dan 175 centimeter werken wij samen met Transmission. Deze producten kosten voor het bezorgen in Nederland € 15 en voor België € 18. Bestellingen voor grote pakketten (via Transmission) van maandag tot donderdag voor 14:00 uur besteld, worden ook de volgende werkdag geleverd. 

Afhalen tijdelijk niet mogelijk

Ten gevolge van het Covid-19 kunnen wij geen klanten in onze winkel ontvangen.

Het is wel mogelijk om een bestelling via de website te plaatsen. Voor vragen kunt u contact opnemen via 050-2113434 of mailen naar info@wovar.nl

Alvast bedankt voor uw begrip.

Betalingsopties

Kies uit de volgende mogelijkheden om te betalen:

  • Ideal
  • Vooraf op rekening
  • Creditcard
  • Paypal
  • Mistercash / Bancontact voor België
  • Betaal later in 14 dagen met Klarna

Wat als u niet thuis bent?

U dient aanwezig te zijn voor ontvangst van uw order door PostNL. Bent u niet thuis? Dan wordt het pakket direct naar een PostNL-locatie gebracht. U ontvangt een briefje in de brievenbus waar u het pakketje kunt afhalen.

Contact form
* Required