• Orders within europe delivered between 2 and 5 business days
  • Keep your product for 100 days before returning it
  • Secure Post payment
  • For businesses and individuals
  • Orders within europe delivered between 2 and 5 business days

Your selected filters

Sort
Stock
Price
to

Kruiskopschroevendraaiers

Wovar levert vele soorten en maten schroevendraaiers. In deze categorie kunt u al onze kruiskopschroevendraaiers vinden. Kruiskopschroevendraaiers kunnen worden onderverdeeld in Pozidriv (PZ) schroevendraaiers en Philipshead (PH) schroevendraaiers. Bent u op zoek naar één van deze twee soorten kruiskopschroevendraaiers? Wovar heeft een breed aanbod schroevendraaiers en zal vast en zeker de schroevendraaier kunnen leveren die u zoekt en waar u veel plezier van zult hebben. 

Wat is een kruiskopschroevendraaier?

Een kruiskopschroevendraaier is een schroevendraaier waarmee u kruiskopschroeven kunt vastdraaien. Bij kruiskopschroeven wordt nog onderscheid gemaakt tussen Pozidrive aandrijving en Philipshead aandrijving. Het verschil is dat schroeven met een Pozidriv aandrijving een extra kruis in de kop hebben. Dit zorgt ervoor dat de grip op de schroef nog beter is dan die u bij de Philipshead al hebt. Toch hangt het wel van de klus af welke schroeven u het beste kunt gaan gebruiken. Phillipshead schroeven worden bijvoorbeeld gebruikt voor een gipsplafond. Pozidrive (Pozidriv) wordt vaak gebruik om spaanplaten te monteren.

Number of products
Sort on stock
1-0 of 0 products
Wovar Blog
All about screws and bolts, get inspired!
Read more
Become a Business Customer

More and more Handyman companies, gardeners and timber merchants are choosing Wovar because of

  1. Extra discounts for large consumers;
  2. Direct contact with a trained specialist;
  3. Express deliveries possible;
Open your Business Account

Kruiskopschroevendraaier kopen

Bestel uw kruiskopschroevendraaiers nu bij Wovar. Bij ons bent u verzekert van een kwaliteitsproduct tegen een erg aantrekkelijke prijs. Maakt u liever gebruik van andere schroeven en heeft u dus een ander soort schroevendraaier nodig? Bekijk dan ook onze andere schroevendraaiers. Voor bijvoorbeeld schroeven met een sleufaandrijving hebben wij platkopschroevendraaiers en voor schroeven met een Torx aandrijving hebben wij Torx schroevendraaiers. Op de pagina schroevendraaiers kunt u al onze schroevendraaiers in ons assortiment vinden. 

Voor degenen die het niet met slechts één schroevendraaier gaan redden biedt Wovar staffelkortingen bij aanschaf van meerdere stuks aan. Daarnaast bieden wij onze zakelijke klanten korting aan op ons brede assortiment. Hiervoor kunt u een zakelijk account aanmaken op deze website. Hier komen nog meer voordelen bij, zoals een eigen contactpersoon en een handige bestelgeschiedenis.