• Orders within europe delivered between 2 and 5 business days
  • Keep your product for 100 days before returning it
  • Secure Post payment
  • For businesses and individuals
  • Orders within europe delivered between 2 and 5 business days

Your selected filters

Sort
Stock
Price
to

Bankhamers

Een goede bankhamer kan absoluut niet ontbreken in uw gereedschapscollectie. Op deze pagina kunt u alle bankhamers in ons assortiment vinden. De bankhamers van Wovar zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en gewichten. Houdt bij uw keuze van welke bankhamer u neemt rekening met de spijkers die u gaat gebruiken. Als u bijvoorbeeld een vrij zware hamer gebruikt voor dunne spijkertjes slaat u deze spijkers heel makkelijk krom of scheef. Met een te lichte hamer is het lastig om de spijkers goed in het hout te krijgen. Voor iedere soort spijker heeft Wovar daarom een geschikte model. 

Wat is een bankhamer?

Deze hamer wordt ook wel een "gewone hamer" genoemd en is waarschijnlijk de meest bekende hamer.  Deze heeft vaak een houten steel en een ijzeren kop. Hij wordt vooral gebruikt om spijkers te bevestigen in hout. Spijkers kunnen voor heel veel klussen gebruikt worden. Ze zijn heel handig om bijvoorbeeld houtverbindingen in elkaar te zetten zoals bijvoorbeeld een pergola. Spijkers kunnen ook gebruikt worden in combinatie met een spijkerplaat. Deze worden veel gebruikt voor spanten.

Number of products
Sort on stock
1-0 of 0 products
Wovar Blog
All about screws and bolts, get inspired!
Read more
Become a Business Customer

More and more Handyman companies, gardeners and timber merchants are choosing Wovar because of

  1. Extra discounts for large consumers;
  2. Direct contact with a trained specialist;
  3. Express deliveries possible;
Open your Business Account

Bankhamers bestellen

Als u op zoek bent naar een bankhamer van goede kwaliteit bent u aan het juiste adres. Wovar heeft verschillende bankhamers, die stuk voor stuk voor een scherpe prijs van u kunnen zijn. Bestel uw bankhamer daarom snel. Profiteer bij grote afnames van een nog scherpere prijs met onze staffelkorting die wij op veel van onze hamers aanbieden. 

Heeft u een bedrijf in bijvoorbeeld de hoveniers- of bouwbranche? Maak dan snel een zakelijk account aan en ontvang 15% korting op al uw bestellingen. Daarnaast krijgt u ook een handig orderoverzicht en een eigen contactpersoon binnen Wovar. Hiermee kunt u snel overleggen over spoedlevering, wat ook mogelijk is als zakelijke klant. 

Heeft u een andere soort hamer nodig? Wovar heeft nog vele andere hamers, zoals klauwhamers of rubber hamers in het assortiment.